Vlaamse Squash Federatie

Matchpoint is met drie ploegen aktief in de vlaamse Squash Federatie, nl. 1 mannen ploeg in de vierde divisie van de nationale competitie, en 2 gemengde ploegen in de provinciale competitie.
Voor meer info over de competitiekalender en de uitslagen zie
website vsf

Screen Shot 2011-11-11 at 12.36.57


Box

De boxcompetitie is een vriendschappelijke competitie die het hele jaar door binnen de club wordt georganiseerd. Het is een competitie voor en door de leden.

Tornooi

Er gaat geen week voorbij of er wordt hier of daar wel een squashtornooi georganiseerd. De Matchpointspelers trachten op zoveel mogelijk tornooien de Matchpointkleuren te verdedigen. Om te weten te komen welke tornooien waar doorgaan, surf naar www.vsf.be

De Spelregels

Voor zij die er de spelregels nog eens op na willen slaan, klik hier.

Verzekering

Squash heeft een slechte reputatie als het over blessures gaat. Nochtans hoeft dit niet het geval te zijn. Voor Matchpoint is de veiligheid op de courts, zowel tijdens de lessen als tijdens de competities, een topprioriteit. Indien een speler toch een blessure oploopt dan is hij/zij hiervoor als Matchpointlid verzekerd. Belangrijk is wel om deze blessure onmiddellijk door te geven aan de secretaris of voorzitter van Matchpoint.

image001