image001

Als VZW is Matchpoint grotendeels finacieel afhankelijk van de inbreng van sponsors. Het is dan ook met een welgemeende sympathie dat we onze sponsors oprecht willen bedanken voor hun steun In willekeurige volgorde zijn dat:

Optiek Matthijs
Al 4 generaties lang verzorgt Optiek Matthijs persoonlijke service en kwaliteit. Naast deze jarenlange traditie is Optiek Matthijs ook een voorloper in de nieuwste technologieën: Of het nu gaat om de keuze van brillencollecties, technologische innovaties op gebied brillenglazen of contactlenzen, steeds staan ze op de eerste rij. Dankzij hun uiterst persoonlijke aanpak kunnen ze steeds op een onafhankelijke manier advies geven wat betreft oogzorg Overtuig Uzelf en ga langs Meer info op: http://www.optiek-matthijs.be/

Stadium Coupure Stadium Coupure is al jaren de vaste uitvalsbasis van Matchpoint. Dat maakte ons bevoorrechte getuigen van de brede waaier aan veranderingen in het sportcomplex. De laatste jaren werd zwaar geinvesteerd om Stadium Coupure aantrekkelijker en gezelliger te maken. En met succes! Kijk maar naar de volledig vernieuwde fitnessloft met Healthbar, of de nieuwe danszalen. Het squashen blijft natuurlijk een speerpunt: met zijn 12 courts is Stadium Coupure het grootste squashcentrum van Vlaanderen. We kunnen dus enkel apetrots zijn dat Matchpoint aan dit succesverhaal geassocieerd wordt Meer info op: www.stadium.be

Verzekeringen Heyman Bart Heyman Bart bvba:  Alle verzekeringen en zelfstandig Record Bank agentschap.

Heyman Bart bvba is reeds enkele jaren een vaste sponsor van Matchpoint. In dit gemoedelijke, doch professionele kantoor kan u steeds terecht voor alle advies rond verzekeringen, leningen en beleggingen. Heyman Bart en zijn medewerkers staan garant voor een persoonlijke maar uiterst deskundige aanpak. Dankzij hun expertise en onafhankelijkheid kunnen zij steeds een product op maat van de klant aanbieden. Naast verzekeringsmakelaar treden zij ook op als zelfstandig  bankkantoor ( Record bank). Zichtrekeningen, spaarrekeningen, Hypothecaire leningen, autofinancieringen, … Alles aan de beste tarieven van de markt.

U kan het kantoor terugvinden in de Victor Braeckmanlaan 151, 9040 Sint-Amandsberg of kan hen steeds bereiken per mail of telefoon.

Tel: 09/341 70 00 of
info@kantoorheyman.be

De Kleine Drukekr Prints op alle ondergronden, materialen en afmetingen; gravures in verschillende materialen; opdrukken op verschillende voorwerpen. Bij De Kleine Drukker kan je terecht met je eigen ontwerp of je kan dit ook aan hen overlaten. Zij bezorgen u een afgewerkt product met de gevraagde opdruk, tegen een eerlijke prijs. Voor hen is klantentevredenheid het belangrijkste criterium.

Meer info op:
http://www.dekleinedrukker.be/


‘t ZuiDERHuis
Je startpunt voor de andere vakantie


’t ZuiDERHuis is een reisorganisatie gespecialiseerd in ‘andere vakanties’.
Zo’n 25 jaar geleden was het een van de pioniers in Vlaanderen voor avontuurlijke reisformules. Nog steeds vind je er een ruim aanbod aan verre reizen in kleine groepen, voor individuele reizigers en voor gezinnen.

Je vindt bij ’t ZuiDERHuis een brede waaier aan fiets- en wandelreizen in alle vormen:  groepsreizen en individuele reizen, sportieve reizen of reizen die meer mikken op de recreatieve vakantieganger.

’t ZuiDERHuis daarnaast gespecialiseerd in alle reizen naar IJSLAND   en in actieve winterbreaks in Lapland.

Het jongste broertje van ’t ZuiDERHuiS is Explorado.be, een afdeling gespecialiseerd in reizen voor jongeren van 18 tot 33

Meer info over deze reisformules op
www.zuiderhuis.be   of 09/233.50.00
Adres: Kortedagsteeg 13, 9000 Gent    of Jezusstraat 16 , 2000 Antwerpen


Trilations
Trilations is in 2001 opgericht door senior managers van big4 consultancy firms en is een snelgroeiend adviesbureau met een focus op vier domeinen: Business Process Management en Business Analyse of het optimaliseren en inrichten van de organisatie en bedrijfsvoering Program en Projectmanagement of het leiden van projecten voor de implementatie van organisatieveranderingen Organisatie en Architectuur of het afstemmen van de organisatiestructuur, de bedrijfsprocessen, applicaties op de strategie Strategische Marketing en Sales en Marktonderzoek of het ontwikkelen strategien en aanbevelingen om producten en diensten succesvol naar de markt te te brengen Door het leveren van onze diensten faciliteren wij groei en optimalisatie bij onze klanten. Trilations levert advies in volgende sectoren: energie en nutsbedrijven, pharma, banking en finance, en overheid.

Meer info op:
http://www.trilations.com/image001